Zwangerschapmassage arrangement

Zwangerschapsmassage en behandelingen

Laat jezelf en het wondertje in je buik  helemaal tot rust komen…

Laat uzelf heerlijk verwennen met een zwangerschapsmassage!

Bij Salon lux weten wij uit ervaring dat een zwangerschap een van de meest memorabele momenten in het leven is, maar wij weten ook dat het belangrijk is om in deze tijd eens aan uw zelf te denken, dit kan door een heerlijke zwangerschapsmassage.

Onze zwangerschapsmassage is een absolute aanrader bij:

*Rug klachten

*Last van uw benen

*Vermoeidheid

*Stress

*Hoofdpijn

En bij vele andere klachten. Maar zeker niet op de laatste plaats is een zwangerschapsmassage heerlijk, gewoon omdat het kan en u het waard bent. Heerlijk om te krijgen en een super cadeau om te geven!

Wist u dat u een zwangerschapsmassage kunt ondergaan tot de laatste dag voor de bevalling, in theorie zouden wij u nog kunnen masseren tijdens uw bevalling, maar dat gaat ons dan weer net iets te ver 😊

Wat ook vaak gebeurd is dat mensen bij een zwangerschapsmassage ook een pedicure boeken om zo uw voeten die het tijdens de zwangerschap letterlijk en figuurlijk toch al zo zwaar hebben te ontzien.

Kortom wij kunnen ervoor zorgen dat u door onze zwangerschapsmassage en eventueel pedicure weer heerlijk tot rust komt en ontspannen uw zwangerschap doorloopt .

Zie hier de link naar onze heerlijke zwangerschapsmassage

Onderstaand ziet u de vele zwangerschapsmassages en zwangerschap arrangementen

Pricing Table
32.95
30 min Zwangerschapmassage
47.95
45 min Zwangerschapmassage
57.95
60 min Zwangerschapmassage
Pricing Table
Wij werken met modules in de behandeling, u kunt kiezen uit:

* Harsen Bovenlip * Harsen Kin * Wimpers Verven

* Wenkbrauwen verven * Masker * Massage

Zwangerschap massage 30 min: Bij een zwangerschapsmassage van 30 min masseren we alleen de rug hier zitten dan ook vaak de klachten tijdens een zwangerschap. We eindigen nog lekker met warme doeken en je zult merken dat dit erg goed is voor u maar ook voor de baby. Zwangerschapsmassage 45 min: Bij een zwangerschapsmassage van 45 min masseren we de benen en de rug u mag altijd zelf kiezen of u eventueel alleen de benen of de rug gemasseerd wilt hebben. Na de massage eindigen we met lekkere warme doeken en zult u merken dat dit erg is voor u maar ook voor de baby. Zwangerschapsmassage 60 min: Deze massage is ultiem relaxen je mag 60 minuten ontspannen in onze speciaal aangepaste massage bank. de rug, de benen en het hoofd worden gemasseerd tijdens deze massage en daarna sluiten we weer af met warme doeken en gaat u zekers te weten ontspannen de deur uit.
Copyright © 2016 relish.com. All rights reserved.
Top
Call Now Button
Beginnen met chatten
Stuur ons een WhatsApp
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?