Pakkingen

Pakkingen

Voedend en Reinigend

Tijdens de pakkingen word je ingewikkeld in folie. Dit is om de pakking nog beter zijn werk te laten doen. Wel is het aan te raden dat u schoon ondergoed mee neemt. Deze kan vies worden. Tijdens de inwerktijd van de pakking zullen wij u 15 a 20 min alleen in de kamer laten, zodat u optimaal kan genieten van de rust en ontspanning.

49.45
50 min Body Contour Pakking
Door de samenstelling van de Zeewier extracten en de essentiele olie heeft de body contour Gel een optimaal afbreek effect op de onderhuidse vet cellen. Het menthol extract stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor ook de werking van de afvalstoffen worden gestimuleerd. De cel van de huidstructuur zorgt vervolgens voor een mooi en glad resultaat. Deze pakking voelt koud aan door de menthol!
54.95
70 min Cleopatra
Vochtinbrengende en voedende pakking. Door het hoge aandeel van voedende oliën, vitamines en mineralen worden aan de huid de werkstoffen toegevoegd die de huid nodig heeft. Ideal vochtinbrengende verzorging voor normaal tot droge huid. Het bezorgt de gast een zijdezacht gevoel op de huid. Laat voor de optimale werking de gast een 15-20 minuten rusten, zodat de pakking kan intrekken.
54.95
70 min Body Soft
De soft body pakking bevat o.a. Argan olie, Vitamine E, Cocos olie, Shea Butter en olijf olie Een heerlijk zachte crémepakking met voedende, verjongende, revitaliserende en hydraterende eigenschappen voor het lichaam en gelaat.
Copyright © 2016 relish.com. All rights reserved.
Top
Call Now Button
Beginnen met chatten
Stuur ons een WhatsApp
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?