Microneedling NEW!

Microneedling

Snelle en effectieve huidverbetering

 

Bij Microneedling wordt gebruik gemaakt van hele kleine naaldjes die vibrerende kleine prikjes geven in de huid. De kleine naaldjes verwonden de huid op een natuurlijk en veilige wijze, hierdoor komen er in het bindweefsel groeifactoren en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel) Een microneedling behandeling is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt, zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Daarnaast worden er producten met hoogwaardige werkstoffen gebruikt om de effectiviteit van de behandeling te verhogen. Het resultaat is een stevige, gladde en egale huid.

Waar kan je microneedling op toepassen.

* Acne littekens. * Zonbeschadiging. * Huidverslappingen. * Grove poriën of grove huidstructuur. * Pigmentatieproblemen. * Striae. * Zwangerschapsstriemen * Betere doorbloeding.

Kuur: Bij een kuur heb je het optimale resultaat van de behandeling. Je kan kiezen uit 4 behandelingen of 8 behandelingen De eerste 4 behandelingen kom je om de 12 a 14 dagen en daarna 1 behandeling per maand.

Per zone: U kunt ook er voor kiezen om 1 probleem zone van u gezicht aan te pakken. In deze korte maar effectieve behandeling gaan we de huid reinigen, kompressen, onzuiverheden verwijderen,  10 min microneelding, essance serum, als afsluiter een heerlijk nachtmasker. (ongeveer duurt de behandeling 20 min)

Wij bieden microneedling ook in kuurvorm aan. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

 

34.95
Per zone 20 min
92.50
90 min Lux Treament + microneedling
Copyright © 2016 relish.com. All rights reserved.
Top
Call Now Button
Beginnen met chatten
Stuur ons een WhatsApp
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?