Massage

Massage

Keuze uit meer dan 10 massages

Voor een heerlijke ontspanning, sportmassage of andere massage bent u bij Salon Lux aan het goede adres.

 

30.95
30 min Massage
 • Ontspanningsmassage
 • Hotstone Massage
 • Scrub Massage
 • Vierhanden Massage
43.95
45 min Massage
 • Ontspanningsmassage
 • Hotstone Massage
 • Scrub Massage
 • Vierhanden Massage
53.95
60 min Massage
 • Ontspanningsmassage
 • Hotstone Massage
 • Scrub Massage
 • Vierhanden Massage
79.95
90 min Massage
 • Ontspanningsmassage
 • Hotstone Massage
 • Scrub Massage
 • Vierhanden Massage
32.95
30 min Sport/Relax Massage
Deze massage wordt gegeven door de beste masseur van Nederland. U kunt kiezen uit een stevige sport massage of een heerlijke relax massage.
47.95
45 min Sport/Relax Massage
Deze massage wordt gegeven door de beste masseur van Nederland. U kunt kiezen uit een stevige sport massage of een heerlijke relax massage.
57.95
60 min Sport/Relax Massage
Deze massage wordt gegeven door de beste masseur van Nederland. U kunt kiezen uit een stevige sport massage of een heerlijke relax massage.
82.95
90 min Sport/Relax Massage
Deze massage wordt gegeven door de beste masseur van Nederland. U kunt kiezen uit een stevige sport massage of een heerlijke relax massage.
22.95
20 min Hoofdpijn Massage

LET OP:

Bij de vierhanden massage vragen wij een toeslag. 

Meer info over de verschillende massages

Sport Massage

Bij Salon Lux in Den Bosch voorzien wij in stevige en goedkope sportmassage.

 De sportmassage heeft als doel die spieren te masseren die het zwaarst worden belast. Deze massage is ook steviger dan een ontspanningsmassage.

Dankzij de sportmassage zorgen wij voor een beter doorbloeding van de spieren waardoor verkrampingen verminderen of zelfs geheel  worden opgelost. Onze sportmassage heeft ook als voordeel dat het verklevingen tegengaat en dat het verklevingen weghaalt die er reeds zitten.

Een sport massage is niet enkel voor de sportmannen en vrouwen onder ons, maar ook uitermate geschikt voor mensen met een kantoorbaan, mensen met zware fysieke arbeid, eigenlijk voor iedereen die vaak in dezelfde houding zit of vaak veel vraagt van zijn lichaam. De sportmassage kan voor iedereen geneeskrachtig werken. bijvoorbeeld bij spierpijn door een verkeerde beweging in de rug, de nek of elders anders in het lichaam.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij Salon Lux in Den Bosch voor een goedkope en stevige sportmassage!

Hoofdpijn massage
Er zijn diverse vormen van hoofdpijn, zoals migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, medicatie afhankelijke hoofdpijn, chronische dagelijkse hoofdpijn, kindermigraine en aangezichtspijn. Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed kunnen functioneren in het dagelijks leven. Oorzaken van hoofdpijn zijn zeer divers en niet altijd traceerbaar.

Bij de hoofdpijnmassage worden de spieren van de schouders en nek losgemaakt. Ook de slapen, het gezicht, de schedelrand en het hoofd worden gemasseerd. Door bepaalde drukpunten ervaar je direct vermindering van de klachten.
 
Wat zijn de effecten van de hoofdpijnmassage?
 • Geeft verlichting
 • Werkt ontspannend
 • Vermindert spierspanning
 • Vermindering en/of verdwijning van de klachten
Wanneer is het beter geen hoofdpijnmassage te nemen?
 • Tijdens een migraine aanval.
 • De massage wordt bij migraine preventief toegepast
 • Recent trauma capitis, bijvoorbeeld bij val of klap op het hoofd
 • Recent nektrauma, bijvoorbeeld door val op het hoofd of auto ongeluk
 • Hoofdpijn met een plotseling begin
 • Hoofdpijn als gevolg van een ernstige ziekte
 • Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts
Ontspannings Massage

Bij Salon Lux in Den Bosch voorzien wij in heerlijk ontspannende en goedkope ontspanning massage.

Deze relaxte lichaamsmassage laat u alle stress en negativiteit totaal vergeten!

Uw spieren zullen zich ontspannen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Wij  gebruiken heerlijk geurende massage oliën en de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen elke minuten uit uw lichaam verdwijnen. Onze ontspanningsmassage zorgt er letterlijk en figuurlijk voor dat u beter in uw vel zit en weer opgewekt naar buiten loopt.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij Salon Lux in Den Bosch voor een goedkope en relaxte ontspanningsmassage!

Scrub Massage

Bij Salon Lux in Den Bosch voorzien wij in heerlijk zuiverende en goedkope Scrub massage.

Bij de body scrub massage gaan wij alle dode huidcellen verwijderen, waardoor uw huid weer zachter aanvoelt en meer bovendien glans krijgt. Tevens stimuleert deze massage de doorbloeding van uw huid en heeft het een verstevigende werking waardoor de huid weer kan ademen. Bij de Scrubmassage beginnen wij met de scrub van uw rug, benen, armen en voeten. Daarna wordt de scrub verwijderd met heerlijke warme kompressen.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij Salon Lux in Den Bosch voor een goedkope en zuiverende Scrub massage!

 

Bamboe Massage

Bij Salon Lux in Den Bosch voorzien wij in heerlijke en goedkope Bamboe massage.

Laat jezelf eens verassen met een niet alledaagse bamboe massage. Bamboe massage is een massagetechniek waarbij wij gebruik maken van bamboe stokken. De bamboe stokken werken als een verlengstuk van de handen, onderarmen en ellebogen.

Dit maakt het mogelijk om een zeer diepgaande massage te geven. Door de extra uitgevoerde druk kan er veel dieper ingewerkt worden op het weefsels en de spieren. De spieren worden losgemaakt, het lymfevocht wordt hierdoor beter afgevoerd, de spieraanhechtingen wordt weer soepel gemaakt. Deze massage werkt goed tegen vermoeidheid, stress en geeft energie en kracht.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij Salon Lux in Den Bosch voor een goedkope en niet alledaagse Bamboe massage!

Hot-Towel Massage

Bij Salon Lux in Den Bosch voorzien wij in heerlijk ontspannende en goedkope Hot-Towel massage.

Tijdens deze massage wordt u gemasseerd met vochtige en warme handdoeken.

Door het warm-koud effect wordt de doorbloeding in het lichaam verhoogd en krijgt u hetzelfde effect en gevoel als wanneer u in een lekkere sauna bent geweest. Een weldaad voor lichaam en geest!

Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij Salon Lux in Den Bosch voor een goedkope en heerlijke Hot-Towel massage!

Cupping Massage

Bij Salon Lux in Den Bosch voorzien wij in heerlijk ontspannende en goedkope Cupping massage.

Bij een slechte doorbloeding ontstaat er op diverse plaatsen in het lichaam ophopingen van vocht en afvalstoffen. Als de afvoer van het lymfevocht stagneert blijven deze afvalstoffen te lang  vastzitten. Ze kunnen een ophoping vormen, met als gevolg dat deze tussen de vetcellen wordt opgeslagen. 
Het is lastig om de lymfe te activeren. Het lymfestelsel wordt vaak aangestuurd door hormonen. Vaak is het zo dat bij een verstoorde hormoonbalans het lichaam vocht vast houdt. Bijv. bij gebruik van de anticonceptiepil, tijdens de overgang of bij medicijngebruik. 

De behandeling wordt uitgevoerd met silicone vacuüm cups. Door de cups op de huid te plaatsen, te knijpen en weer langzaam los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Doordat wij de cups over de probleem gebieden bewegen trekken wij de verklevingen (cellulitis) van de huidlagen (bindweefsel) van elkaar. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat weer als gevolg heeft dat de vetcellen beter worden afgevoerd naar de lymfeklieren. Spieren krijgen meer zuurstof. Pijn wordt minder en de huid steviger en strakker. Het is aan te raden de behandeling een aantal keren te herhalen voor een optimaal resultaat.

Een aanrader voor mensen die medicijnen gebruiken of gewicht willen verliezen.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij Salon Lux in Den Bosch voor een goedkope en gezonde Cupping massage!

Vier Handen Massage

Bij Salon Lux in Den Bosch voorzien wij in een goddelijk ontspannende en goedkope Vier Handen massage.

Dit is een massage voor de echte fijnproevers onder ons! Een 4 handen massage is meer dan dubbel zo lekker! De sensatie van een Vier Handen Massage laat zich eigenlijk met geen pen beschrijven en de enige manier om deze ongekende weelde te ervaren is door hem te ondergaan. Met 4 handen die tegelijkertijd uw lichaam masseren is het genot simpelweg niet meer bij te houden en u zult spoedig in extase raken. U voelt zich hierbij als een Koning of Koningin en het is vrijwel onmogelijk om zonder glimlach de deur uit te gaan!

Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij Salon Lux in Den Bosch voor een goedkope en koninklijke Vier Handen massage!

Hotstone Massage

Bij Salon Lux in Den Bosch voorzien wij in een intens ontspannende en goedkope Hotstone massage.

Weet u dat de techniek van de hotstone massage al duizenden jaren bestaat?
Wij maken gebruik van warme stenen waarmee wij het lichaam masseren om een effect op lichaam en geest te creëren dit is heerlijk om te ondergaan!

Het is de combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe 
werking van de aromatische oliën. Dit resulteert in een verzachtende en diep 
ontspannende werking.  Het resultaat dat hiermee bereikt wordt is onmiskenbaar, een heerlijk zachte huid, uw geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij Salon Lux in Den Bosch voor een goedkope en intense Hotstone massage!

Voetreflex Massage

Bij Salon Lux in Den Bosch voorzien wij in een geneeskrachtige ontspannende en goedkope Voetreflex massage.

Voetreflexologie is een prachtige natuurlijke geneeswijze waarbij wij het zelf genezend vermogen activeren! Op onze voeten zijn er punten te vinden die communiceren met organen in het hele lichaam, dit zijn de reflexzones. Het correct masseren van deze zones lost blokkades en spanningen in het lichaam op, waardoor de juiste balans tussen lichaam en geest wordt geoptimaliseerd. De energie gaat weer stromen en alles komt weer in harmonie!

Voetreflex massage is toegankelijk voor iedereen en kan herstel of verlichting geven bij vele klachten zoals bij; vermoeidheid, stress, gewrichtsklachten, hoofdpijn, slapeloosheid, overgangsklachten, onrustige voeten, depressie en bij vele andere aandoeningen. Tevens verbetert voetreflex massage de doorbloeding. Ook zonder pijnlijke klachten is het voor iedereen goed om te ontspannen en in balans te komen in onze drukke maatschappij. Zo werkt het preventief. Een voetreflexmassage is een geweldige en ontspannen ervaring. Het doel van de behandeling is een natuurlijk evenwicht in het lichaam te brengen en zo weer een juiste balans te bereiken.

 

Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij Salon Lux in Den Bosch voor een goedkope en geneeskrachtige Voetreflex massage!

Copyright © 2016 relish.com. All rights reserved.
Top
Call Now Button
Beginnen met chatten
Stuur ons een WhatsApp
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?