Droog Hammam

Droog Hammam Cursus 

Leuk om exstra aan te bieden in je salon

De droge hammam, zoals Salon Lux deze aanbiedt, 
komt voort uit de echte natte hammam. Maar dan voor de droge ruimtes, dat wil zeggen dat u hem gewoon kan uitvoeren in uw eigen behandelstoel. 

Hammam is een eeuwenoud ritueel dat zijn oorsprong kent in Azië. Later werd met invloeden van het Romeinse rijk dit ritueel verspreid over de gehele Arabische wereld.Hier meer uitleg over de behan
deling:

Door de warmte zal je lichaam zich kunnen ontspannen en zetten poriën zich open zodat afvalstoffen gemakkelijker verwijdert kunnen worden. Vervolgens wordt de gehele huid gescrubt met de scrub handschoen om zo de dode huidcellen te verwijderen. 

Tijdens de droge hammam is je lichaam bedekt met handdoeken en ligt enkel dat lichaamsdeel welke behandeld word bloot. Voor totale ontspanning en overgave word ervoor gezorgd dat alle zintuigen aan bod komen. Lekkere geuren, mooie rustgevende muziek.

De droge hammam word hierdoor mede een belevenis. Door deze droge hammam massage, word de bloedsomloop gestimuleerd, waardoor de afvalstoffen direct door het lichaam afgevoerd wordt.

Met deze droge hammam wordt je huid gereinigd en tegelijkertijd de dieper gelegen weefsels. Na deze droge hammam voel je je schoon, warm en ontspannen.

De droge hammam die Salon Lux aanbiedt is niet te vergelijken met een bezoek aan hammam zelf. Er word gewerkt in een droge ruimte wat betekent dat het gebruik van water minimaal is. Maar het is zeker zo lekker als een natte hammam.

* Uw ondergoed kan wat water en olie opkomen let daar op!!
U kunt ook altijd in uw zwemkleding gaan liggen, ook hebben wij wegwerp slipjes beschikbaar voor de man en de vrouw.

€ 200
De cursus
Het is een prive cursus en duurt 2 uur excl btw incl certificaat
Copyright © 2016 relish.com. All rights reserved.
Top
Call Now Button
Beginnen met chatten
Stuur ons een WhatsApp
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?