cosmetische Arts

Cosmetische Arts

Uw natuurlijk schoonheid met een beetje hulp weer optimaal

Bij Salon Lux werken wij  samen  met  een ervaren cosmetisch arts, lid van de NVCG ( Nederlandse Vereniging Cosmetisch Geneeskunde)

Zijn werkwijze:

Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken. Het beoogde effect moet zodanig zijn dat het natuurlijk overkomt en passend bij uw persoonlijkheid is.

Voor – en tijdens de behandeling wordt er steeds met u overleg gepleegd, zodat er een esthetisch verantwoord  resultaat wordt behaald, waar zowel cliënt en arts tevreden over zijn. Er wordt rekening gehouden met het huidtype, soort rimpel/huiddefect en de wensen van de cliënt. Ook wordt een eventuele voorgeschiedenis van cosmetische behandelingen in aanmerking genomen. De keuze van de middelen is dus altijd gebaseerd op individuele factoren. Alleen als wanneer bij het intake-gesprek blijkt dat zijn behandelingen een  goede keuze  voor u zijn gaat hij over tot behandelen. Het beoogde effect moet zodanig zijn dat het natuurlijk overkomt.  Eigenlijk moet het niet opvallen dat er behandeld is, alleen dat iemand er goed uitziet.

Cosmetische behandelingen

– Fillers Er wordt gewerkt met hyaluronzuren van verschillende diktes van het merk Teosyal en Sculptra (melkzuur).

– Botox/Dysport Dit product heeft 3 nuttige werkingen. Ten eerste: het ontspannen van spieren in gelaat en hals waarmee bestaande rimpels bestreden worden en het ontstaan van nieuwe rimpels bestreden wordt. Deze werking houdt drie tot zes maanden aan en wordt in de loop van de tijd vaak langer.

Ten tweede: door de spierontspanning verminderen cq verdwijnen in meer dan 75% van de gevallen hoofdpijn klachten.

Ten derde: overmatig zweten in de oksels (Hyperhydrose) is een behandelmethode waarmee wij veel succes boeken. Deze toepassing heeft gemiddeld langer effect dan de spierontspanning: wel een half jaar tot een jaar.

Werkstoffen:

– Hyaluronzuur (tot 1 jr) voor kraaiepootjes, liplijntjes, neus-lippenplooi, lipvergroting, verticale frons

– Sculptra (max. 2 jr) houdt de collageenvorming op gang voor contourverbetering van het gezicht: volle wangen, jukbeenderen accentueren

– Radiesse ( max. 2 jr) houdt de collageenvorming op gang voor de grovere lijnen in het gezicht: neusliplijnen, mondhoeken,opbouwen van kaaklijn, wangen of jukbeenderen

– Dysport ( botox), verlammend middel: verticale of horizontale frons, kraaipotjes, zweetoksels-of handen

Indien U meer informatie wilt of een folder, neem gerust contact op met uw schoonheidsspecialiste.

Gratis eerste gesprek met alle informatie

Informatie over behandelingsmogelijkheden kunt u verkrijgen tijdens een gratis eerste gesprek. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen kenbaar maken. hij zal met u bespreken welke mogelijkheden er voor u zijn om deze wensen te realiseren.

Wij vinden het erg belangrijk dat u in alle rust nadenkt over de gegeven informatie zodat u uiteindelijk een weloverwogen beslissing kunt nemen. U krijgt van tevoren een offerte en een optie voor een behandeldatum.

“Uw natuurlijke schoonheid door kleine correcties weer optimaal naar voren laten komen, geneeskunde die overgaat in geneeskunst.”

Prijslijst

Consult: Gratis

Botulinetoxine
Bocouture
– 1 zone: €99
– 2 zones: €189
– 3 zones: €269
– halve zone: €60

Botox
– 1 zone: €120
– 2 zones: €230
– 3 zones: €330
– halve zone: €70

Oksels botox gemiddeld: €350
Oksels botox sterk: €450
Tandenknarsen: 2 zones
Hoofdpijnbehandeling: 1 of 2 zones
Hyaluronzuurfiller

Saipha/Princess
– 1ml: €249
– extra ml: €219

Teosyal
– 0,7ml: €239
– 1ml: €279
– extra ml: €239

Juvéderm
– 0,5ml: €199
– 1ml: €325
– extra ml: €275

Traangootjes Teosyal
– 0,5 ml: €269
– 1,0 ml: €329

Profhilo behandeling
– 2 ml: 289 (minimaal 2 behandelingen)

Voor en na fotos

Copyright © 2016 relish.com. All rights reserved.
Top
Beginnen met chatten
Stuur ons een WhatsApp
Hallo, hoe kan ik u van dienst zijn?